Olen ehdottomasti jouluihminen. Tiedättekö sen ihmislajin, joka aloittaa joulun suunnittelun jo tammikuussa ja viimeistään heinäkuussa on ensimmäiset lahjat hankittuna. Ehkä en hanki lahjoja vielä kesällä, mutta aloitan ainakin miettimään että mitä voisin kenellekin neuloa. Hyvissä ajoin lokakuussa alan fiilistellä saapuvalla joululla ja mietin mitä voisin kotiini jouluksi laittaa. Usein suunnitelmat jää ajatuksen tasolle. Johonkin kaikki aika ja energia menee. Jouluksi suuntaamme sitten mummojen valmiiden laatikoiden äärelle ja koti jää koristelematta.

WP_000968.jpg

Tänä vuonna virtaa riittää ainakin toistaiseksi myös ideoiden toteutukseen. Olen laitellut pihalle valoja ja koristanut vähän sisälläkin. Joulukoristeet vielä puuttuvat, mutta havut on kivoja jo nyt. Ulko-oveen askartelin etupihan tuijasta kranssin. Tuijan oksat on ihanan taipuisia, eikä oksat pistele. Lisään kranssiin joulu-blingblingiä sitten myöhemmin.

WP_000967.jpg

Jämäoksista tein pienemmän kranssin keittiöön. Mielenkiinnolla seuraan kuinka kauan tuijan oksat säilyvät vihreinä sisällä ja ulkona.