Tänä keväänä, kuten monena aiempanakin, Puolivillaisessa vietetään hiljaiseloa. Allergiat vievät voiton, eikä virtaa riitä juuri muuhun kuin hengittämiseen. Sekin on vähän tiukassa välillä. Taas lisäsin lääkearsenaaliin uuden tuotteen, luulenpa että olisin jo kypsä siedätyshoidolle. Ompeluhommiin en ole tarttunut kuukausiin, mutta neuleet ja virkkaustyöt ovat edistyneet.

Keltainen%20kori%20003-normal.jpg

Keittiöön kaipasin hieman keväistä ilmettä. Keltainen Novitan Hanko-lankaa oli jemmassa kaksi kerää, joista toinen kului tähän koriin. Korista pilkistää lääkepullot, joita käytetään päivittäin. Pohdinkin että jatkaisinko koria vielä muutaman rivin verran kun lankaakin vielä olisi...

Keltainen%20kori%20010-normal.jpg

Korin kaveriksi ostin Prismasta keväisen pyyhkeen.

vihre%C3%A4t%20lapaset%20011-normal.jpg

Uusi kevättakkini kaipasi sopivia lapasia. Kaapista löytyikin plokin alkutaipaleella salaiselta neuleystävältä saatu Alpaca-lanka joka on juuri sopivan vihreä. Pinkki lanka on Lanettia. Panta on osoittautunut epäkäytännolliseksi, mutta kaulurina se on loistava.

Ilokseni sain huomata ettei lukijat ole kuitenkaan hiljaiselostani huolimattta kaikonnut kokonaan. Jospa tämä vielä iloksi muuttuisi kun katupöly saadaan pois pölisemästä.