Meillä odotellaan jo kovasti pikkuveljeä syntyväksi. Raskaus on jo hyvänmatkaa yli puolenvälin ja olen tehnyt jo vähän valmisteluja vauvaa varten. Kankaita olen ostanut ison pinon ja jotain olen ehtinyt ommellakin. Valmiiden töiden kuvaaminen on ollut vaikeaa, aina on liian pimeää ja sitten loppui kameran salamasta patterit. Nyt on kamera kunnossa ja aurinkokin on vilahtanut taivaalla.

Ompelin Ottobresta ostetusta eläinkankaasta ja Amoriinista ostetusta fleecestä ohuen makuupussin turvakaukaloon. Turvavöitä varten ompelen aukot, kunhan tiedän millaisen kaukalon ostamme. Kaava on muistaakseni Ottobren numerosta 4/2004.

Lasten Metsolan kangasosastolle piti rientää heti kun Annika mainosti että sieltä löytyy uusia trikookankaita. Jäljellä olevista muutamista kankaista minua miellytti eniten pilvet. Sitä onkin ostettuna useissa väreissä. Ruskeasta pilvikankaasta tein vauvalle haalarin. Kaava on Ottobresta 3/2005. Petroolin värinen resori on Myllymuksuilta. Kaava on ihana ja tällaiset haalarit on aivan loistavia pienellä vauvalla, näitä teen varmaan lisääkin.

Ottobren mustikka-haalari houktteli heti ensi näkemällä kokeilemaan miltä se näyttää velourista ommeltuna. Musta velour on Eurokankaasta ja pallokangas on Marimekolta. paidan kaava on myös jostain ottobre-lehdestä, napituksen suunnittelin toiseeen raglan-saumaan ihan itse. Vähän vakoilin Annikalta. Näistä vaatteista ei saa laadukkaita kuvia minun taidoilla. Musta kangas on niin vaikea kuvattava...

Seuraavaksi on vuorossa keväisiä pilviä tyttöjen vaatekaappiin. Onneksi lapset kasvaa ja niille saa ommella uusi vaatteita. Kahden viikon päästä jään taas työttömäksi, joten ompelu aikaakin pitäis taas löytyä.