Eino kasvaa kovaa vauhtia ja harjoittelee vähän innottomasti pottailua. Tämä yhtälö on osoittanut että housuja tarvitaan kaappiin paljon. Kaikki viime keväänä sopineet housut ovat jääneet lahkeista lyhyiksi.

Saimi-verkkarit%20003-normal.jpg

Kokeilin tänä syksynä ensimmäistä kertaa Ottobre 1/2009 lehdestä löytyvää Saimi housukaavaa. Monen kehuma kaava osoittautuikin aivan mielettömän hyväksi. Vyötäröltä juuri sopivan kapea ja lahkeissa juuri sopivasti väljyyttä. Eino sai jo aiemmin yhdet joustofroteiset Saimit ja nyt toteutin housut verkkarikankaasta. Kuvan paita on valmistunut jo keväällä, mutta se on jäänyt esittelemättä.

Saimi-verkkarit%20004-normal.jpg

Saimi on siitä erinomainen peruskaava että siitä on helppo muokata vaikka mitä kivaa. Näihin housuihin leikkasin hieman matalamman vyötärön ja laitoin kuminauhan sijasta resorin vyötärölle. Ompelin resoriin nauhakujan ja laitoin sirkkarenkaat nauhaa varten.

Saimi-verkkarit%20007-normal.jpg

Lahkeensuiden pitkät resorit on mukavat erityisesti talvella kun lahkeen pitää mahtua ulkovaatteiden alle. Raitaresori on Majapuulta, verkkarikangas Riikalta, nauha kierrätetty vanhoista housuista.