Muistatko lapsuuden leikin viimeinen pari uunista ulos? Tai konkan ja nurkkajussin? Lapsuuden leikit tuli mieleen näistä ihanista ilmoista. Eipä riitä meidän pihapiirissä lapset  enää noihin leikkeihin. Ja mahtaakohan enää isommat opettaa leikkejä nuoremmilleen? Olisipa ihana että perinteet säilyisivät. Kesä kolkuttelee jo ovella ja kesävaatteita tarvii jo kaivaa esille. Isompi neiti saikin jo ensimmäisen keiju-vaatteen. Kangasta riittää vielä moneen puseroon ja mekkoon.

1521937.jpg

Malli on Ottobre 1/2007 lehdestä. Tosi kiva malli josta aion muokata ainakin mekon ja ompelempa noita paitojakin vielä pari.

Kuminauharypytys onkin nyt tosi pop. Marimekon vaatetangot oli pullollaan kivoja mekkoja mutta kuosit ja hinnat eivät miellyttäneet. Ostin sitten pari metriä Eija Hirven Pientareella kangasta, ajatuksena ommella itselleni simppeli mekko jonka yläosaan tulisi tuollainen kuminauharypytys. Sormet syyhyäisi koneen kimppuun, mutta pieni kuumepotilas valtasi äidin sylin. Uni ei maistu muualla kuin äidin sylissä.