Olen yrittänyt tehdä päivitystä jo kaksi päivää, mutta Vuodatuksen palvelin ei ota kuvia vastaan. Tänään hoksasin kokeilla kuvien lataamista Picasan kautta ja sehän toimii.



Einon huoneen sisustaminen jatkuu edelleen. Verhojen Rsäymatto-kangas on ihanaa. Rakastuin tuohon kuosiin jo kaksi vuotta sitten, mutta en vielä silloin keksinyt sille mitään käyttökohdetta. Sopivasti sitä sattui löytymään Marimekon ystävämyynnistä II-laatuisena 22e/m. Ihanainen Anoppini diilasi kankaan minulle.




Prismasta löytyi yksinäinen Pesukarhu jonka meinasin saituuttani jättää sinne hyllyyn, mutta Eino oli eri mieltä. Onneksi uskoin Einoa, pesukarhu sopii huoneeseen täydellisesti!



Sängyn yläpuolelle tuli kapea hylly, jossa on hyvä pitää vesilasia ja astmapiippua yöaikaan. "Uusi" lukuvalo löytyi kierrätyskeskuksesta. Juuri sellainen lamppu mitä etsinkin! Livalin klassikko sopii huoneeseen täydellisesti. Seinälle keräilen tauluja vähän kerrassaan, kunhan löydän lisää hyviä kehyksiä. PaaPiin ihanat työkoneet pääsivät keskeisimmälle paikalle.



Päiväpeitto Einonlta vielä puuttuu. Kokeilin miltä Ikeasta ostettu mustavalkoraidallinen kangas sopisi tarkoitukseen. Ongelmana on se että en ole oikein päiväpeitto-ihminen. Mielummin käyttäisin kauniita lakanoita, jolloin petaaminen käy helpommin.