Vapaa päivän kunniaksi lähdimme tyttöjen kanssa kaupungille shoppaileen. Oli meillä asioitakin. Veimme ison läjän Unicef-nukkeja Stockmannin neljänteen kerrokseen, jossa sijaitsee Unicefin myynti piste. Kaikki oululaiset sankoin joukoin sinne ostoksille. Upeita joulukortteja ja koristeita oli myytävänä. Ja rahat menee hyvään tarkoitukseen.

Mutta voi kauheus! Päästyäni sinne neljänteen kerrokseen näin jotain kamalaa. Ottobre on lopettamassa! Mutta... Kaikki ne ihanat kankaat vähintään -30%. Siis aivan kamalaa! Mun kankaan ostolakko mureni sen siliän tien.

2080414.jpg

Alimpana on ohutta joustavaa college-kangasta, sen päällä on ihanaa raitavelouria. Takimmaisessa rullassa on ohutta joustavaa collegea, keskellä finecord-vakosamettia ja etualalla pehmoista raita-trikoota. Näistä saan tytöille monta ihanaa paitaa. Saattaapa joulupakketeihinkin jotain eksyä. Saattaa olla että eksyn tuonne Ottobreen vielä uudelleenkin ostoksille.

2080416.jpg

Yllättäen H&M: lasten hiurpinnien seassa oli tällaisia ihanuuksia. Eerika on Hello Kitty-fani, joten olihan niitä ostettava vaatteiden koristukseksi.

2080405.jpg

Bussia odotellessa piipahdimme vielä Somikkiin josta hankin lisää Easya takkiini. Teen takkiin helmaresorin. Musta Step on lahjasukkiin.