Eilen oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Sellainen kun ei millään malttaisi olla sisällä. Aamupäivän puuhailin pihaa siivoten ja hioin etupihan penkistä hilseilleen lakan pois. Nyt se odottaa uutta käsittelyä. Sopisiko tumma kalusteöljy tämän penkin pintaan? Sitä olisi kaapissa. Iltapäivällä toin mehut ja keksit pihalle ettei lasten ihanat leikit keskeydy turhaan.

Keksit maistui hyvin!

Kannoin uudet viltin pihalle kuvattavaksi. Ajatuksena oli saada päivän valossa parempia kuvia. Ihan ei toteutunut, mutta sainpa paremman kuvan täkin reunoista ja taustakangaskin vähän vilahtaa. Ostin taustaan ja reunoihin kankaat Rovaniemen Eurokankaasta vapun aikaan. Aiemmin olen valittanut saaneeni sieltä huonoa palvelua, mutta nyt en voi valittaa. Kankaat myynyt nuori myyjä oli ihan yhtä innostunut kankaista kuin minäkin ja mietti yhdessä minun kanssa peittoon sopivia kankaita. Peitto on aika muhkea, mutta uskon että se kesyyntyy aika pian. Kokonaisuus on aivan ihana, vaikka joitakin kohtia muuttaisin jos pystyisin. En edelleenkään osaa tikata peittoa niin ettei se kupruilisi.


 

 

Lopuksi vielä kuvia Einon uudesta villatakista. Kevät keleillä on ihanaa viilettää mopolla villatakissa hiostavan tuulitakin sijaan

Neuloin takin omasta päästä samalla mallilla kuin aiemmin Emilialle lintutakin. Lankana on Sublimen se ihana sekoitus jossa on vähän kaikkea. Vihreä väri on aivan ihana.