Mistä lempivärit ovat peräisin? Miellyttääkö sinua samat värit vuodesta toiseen vai ihastutko muotiväreihin? Muistan ajan jolloin minulla oli kaikki vaatteet valkoisia, sitten vaaleanpunaisia, sitten beigejä, sitten ruskeita, sitten vihreitä, hetken keltaista ja nyt sinistä. Kaksi vuotta sitten en voinut kuvitella päälleni sinistä muuten kuin farkkuina. Ajattelin että ei ikinä sinistä. Nyt sininen on hiipinyt minun vaatekaappiini kuin salaa. Se alkoi eräästä sinisestä tai ehkä turkoosista paidasta, sitten tuli siniset housut.

Joulun jälkeen löysin alesta Gjestal Maija lankaa vain 2e kerä. Miellyttävin väri oli murrettu sininen. Ostin lankaa muuten vain. Kotona muistin ihanan kaarroke neuleen joka oli Kotilieden 21/2008 numerossa. Kävin ostamassa vielä lisää maijaa ja lopputulos on ihanan sininen.

Pitkästä aikaa neuloin kirjoneuletta, virheitä olen löytänyt vain yhden. Ohjeesta poiketen tein puserosta vyötärö/lantio-mittaisen, en tunikaa. Käytössä  Kaarroke nousee ikävästi ylöspäin. Missähän lienee vika?

Ompelukonekin on hurissut pari päivää. Ystävälläni on syntymäpäivä ja halusin muistaa häntä jollain pienellä. Lempivärikseen hän sanoi sinisen, joten piipahdin Sinooperissä sinisillä ostoksilla.

Tilda-kirjasta meikkipussin kaava. Sininen kangas, nauha ja nappi ovat myös Tildaa.

Neitsyt Maria koru on Ihana Living kaupasta.

Itselleni ompelin uusista ihanista kankaista jotain tarpeellista. Kaikki puikot ei ole vielä löytynyt, missähän lienevät?

Puikkopussin kankaat ovat Tildaa, malli omasta päästä. Kirjoitan sen ohjeen sivupalkkiin.