Kurkin säännöllisesti muutamiin iki-ihaniin blogeihin. Inspiroidun ihanista kuvista ja tunnelmista. Yritän itsekin tehdä ihanaa blogia, mutta en ole saavuttanut vielä tavoittelemaani tasoa. On ihanaa saada lukea teidän kommentteja. Käynkin aina vastavierailulla kaikkien kommentoijien blogeissa, mutta harmillisen usein kommentointi jää väliin. Yritän parantaa tapojani, mutta sitä odotellessa kollektiivinen ISO kiitos kaikille Puolivillaisen Plokin lukijoille. Lukijoita varten minä tätä teen. Joskus tuntuu etten ole saanut mitään tehtyä, jos en ole tuotoksiani plokissa esitellyt. Myönnän nyt että moni työ jää esittelemättä. Joskus lopputulos ei miellytä omaa silmääni, joskus säädyllisten kuvien ottaminen ei onnistu. Nyt kuvaus pulmat ovat toivottavasti ohi uuden kameran myötä. Suurin osa esittelemättömistä ompeluksista on minun omia vaatteita. Ompelen paljon myös itselleni, mutta kukaan ei kuvaa minua. Erityisesti imetysvaatteita, paitoja ja mekkoja, olen ommellut paljon viimeisen vuoden aikana.

Yksi uusimmista löydöistäni on Mekkotehdas. Sieltä sain inspiraation tähän hameeseen ja koko asuun.

Hame on kierrätetty ja tuunattu. Jostain sain rikkinäisen naisten pitkän hameen jonka tyllihelma ja paljettikirjonta oli niin hienoa ettei sitä voinut heittää pois. Pari vuotta hame sai odottaa laatikossa inspiraatiota. Tylli oli kiinni tuossa paljetti osan alareunassa. Leikkasin tyllin irti ja ompelin sen paljetti-osan alle kiinni. Lopuksi ompelin helmaosaan vyötärökappaleen, johon laitoin vyötärölle kuminauhan.

Hameen kanssa kuvattavaksi pääsi vihdoinkin Eerikalle neulomani villatakki. Eerika sai itse valita langat kesällä lankakaupan alekorista. Viininpunainen oli mieluisin. Villatakin olen neulonut ilman ohjetta helmasta aloittaen. Jossain vaiheessa työtä löysin metalliset soljet jotka mielestäni sopivat tähän villatakkiin loistavasti. Virkattu pykäreunus ja vyötärön kavennukset tekevät takista tyttömäisen herttaiset.