Tänään vietimme lasten kanssa huimat kuusi tuntia kaupungilla. Aamulla poikkesimme Kelaan ja sieltä päädyimme mutkien kautta Kodin ykköseen ja Eurokankaaseen. Kodin ykkösestä ostin tilkkutöihin kangasta ja yhden sini-turkoosin kankaan, josta saisi vaikka takin;)

Eurokankaassa olikin sitten vaikka mitä kivaa, paitsi Nanson trikoita. Meinasin hypätä kattoon kun näin Eurokankaan ovella mainoksen tosi edullisista Nanson trikoista. Juoksin suoraa niiden luo, vain huomatakseni ettei niitä enää ole, blääh! Kuulin onneksi että niitä tulee ensi perjantaina klo 10 lisää. Silloin siis uudelleen. Jotain tarttui mukaan kuitenkin. Eerikan takkiin vuorikangas, ulkopuoleksi tulee miehen mummolasta saatu pöytäliina by Tampella vuodelta 70-jotakin. Upea kangas. Emilialle löysinkin sekä vuoren että ulkopuolen kankaan Eurosta. Aivan ihania kankaita löytyi. Aamulla ennen matkaan lähtöä kuvasimme vielä Siskontytön takkia ja lakkia.

1335757.jpg1335758.jpg1335761.jpg

Tänään olen ehtinyt myös ommella. Innostuin pitkästä aikaa ompelusta oikein tosissaan. Neulomukset ovat jääneet ihan lapsipuolen asemaan. Ompelin samaisesta kankaasta josta teen Eerikalle takin, itselleni kevätkassin.

1335771.jpg

1335769.jpg

Ystävän tyttärellä on sunnutaina 4-vuotissynttärit. Hänelle ostin lahjaksi puisen kirjain palapelin ja ompelin sille lahjapaperin korvikkeeksi kassin.

1335775.jpg

1335777.jpg

Tyttären tilkkutäkki eteni eilen hyvän matkaa ja illalla viimeiseksi purin kaiken jo aikaan saadun. Blääh! Nyt työ on tauolla, odottamassa että ärsytys sitä kohtaan menee ohi.

Oys:sta muuten soitettiin ja ehdotettiin lauantaiksi töihin menoa. Lupauduinkin, mutta ne perui sen. Onneksi, olisi muuten saattanut harrastukset kärsiä. Huomenna pääsen ompelemaan Emilialle takkia. Olenkin noiden kevät takkien kanssa ajoissa liikkeellä. Minusta ainakin tuntuu että tänään oli vuoden kylmin päivä. Silloin onkin paras aika suunnitella kevään ja kesän vaatteita.