Oulussa sää suosi tänään ulkoilijoita. Mekin suunnattiin aamulla lähipuistoon leikkimään. Tytöillä oli uudet pipot ja äidillä kamera.

Pipojen esikuvana oli Kimperin pieneksi käyneet pipot. Lisäsin pituutta hieman, jotta korvat varmasti peittyy. Molempien kankaat on marimekolta. Vihreä-valkoraidallinen on Jumbon marimekon myymälästä ja kelta-valkoraidallinen on Napapiiriltä. Tarkoitus oli kuvata myös minun uusi paita ja huivi, mutta tuuli oli sen verran navakka etten uskaltanut riisua takkiani. Niistä siis kuvia myöhemmin.

Eilen yllätyin ihan tosissaan kun sain postissa pullean kirjeen. Innokkaana avasin paketin ja sieltä löytyikin ihana puikkopussi ja keramiikkaa. Kikka oli yllättäjänä, en edes muistanut osallistuneeni. Osallistumiseen liittyi koukku joka jäi aikanaan huomaamatta, mutta otan haasteen vastaan nyt:

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain.