T W I S T E R

Lopultakin se on valmis. Twister-peitto. Sain idean eräillä synttäreillä kun lapset pelasivat Twisteriä. lattialle levitetyssä muovimatossa oli aika herkulliset värit. Mietin että kankaisena se voisi olla mukavampi ja vähemmän luistava. Mietin että leikkaisin erilaisista kankaista ympyröitä oikeissa sävyissä ja ompelen ne lakanalle. Illalla pienimmäistä nukuttaessa on aikaa ajatella ja suunnitella käsitöitä. Silloin se iski! Miehän voisin tehdä tilkkupeiton. Mietin että miten sellaisen ympyrän saisi toteutettua, mutta pien huomasin että eihän se ole pakko olla ympyrä.

Kun lapsi oli nukahtanut, riensin etsimään kaikki tilkkuni. Lajittelin keltaisin, sinisiä, punaisia ja vihreitä omiin kasoihinsa ja innostuin entisestään. Viikon verran päässä hurisi ja odotin joka ilta sitä hetkeä kun lapset oli nukkumassa. Ompelukone hurisi myöhään yöhön ja silitysrauta suihki. Sitten into hiipui... Onneksi sain tämän kuitenkin loppuun. Valmis peitto on aivan ihana!

Ensimmäisenä oikein arvasi Katsu! Posti tuo sinulle 20e lahjakortin Fabriinaan.

Onnetar suosi arvonnassa Piritaa! Sinun yhteystietojasi ei kommentissa ollut, otatko yhteyttä sähköpostiini: henna . kekkonen @ pp . inet . fi (välilyönnit pois)

Arvontapalkinto on vielä ompelupöydällä ja sen valmistumiseen menee hetki, kotiäidin aikaa pitää jakaa niin monelle suunnalle. Esittelen palkinnon myöhemmin.

Onnea voittajille!