Nyt se vihdoinkin palasi! Ompeluinspiraatio! Totta kai  pahimmalla hetkellä. Loukkasin alkuviikolla käteni. Vasemman käden peukalo revähti ja oli käyttökelvoton muutaman päivän. Vieläkin käsi on kipeä, mutta ei tuskainen. Lääkärin määräyksestä käytän kättäni mahdollisimman monipuolisesti.

Musta-vinoraitahuppari%20003-normal.jpg

Eilisen shoppailureissun saldo on nämä aivan mahtavat oranssit farkut. Einon lempihousut on farkkuja, kaapista löytyi jo keltaiset samanlaiset. Eino sai itse valita värin, oranssit voitti siniset 100-0.

Musta-vinoraitahuppari%20023-normal.jpg

Kylmän kesän ehdoton vaate on huppari. Kankaan ostin tätä varten jo keväällä, mutta ompeluhommat ei ole maistunut ollenkaan. Nyt hurautin hupparin hetkessä.

Musta-vinoraitahuppari%20020-normal.jpg

Kaava on yhdistelty kahdesta Ottobren kaavasta. Paita-osa on 4/2013 malli 26. Huppu löytyi 1/2014 mallista 30.

Musta-vinoraitahuppari%20019-normal.jpg

1/2014 malli 30 alkoi vasta koosta 110 ja Einon huppari on 104cm. Eino on tasan metrin mittainen ja aika hoikka. Neuvolan käyrien mukaan kuitenkin ylipainoinen (!), käyristä huolimatta joudun Ottobre lehdestä valitsemaan aina kapeat mallit.

Musta-vinoraitahuppari%20011-normal.jpg

Huppu oli lehdessä toteutettu ilman vuoria, mutta halusin puseroon kunnolla näkyviin tehosteväriä, joten leikkasin vuorin oranssista trikoosta. Vinoraitainen kangas on joustocollegea ja se on ostettu Ottobren myymälästä.

Musta-vinoraitahuppari%20008-normal.jpg

Eino poseerasi kuin ammattilainen. Ja kyllä näitä kuvia kelpaa esitelläkin, suloinen poika vaikka itse sanonkin!