Siskon tytöllä on maaliskuun lopulla 2-vuotis synttärit ja lahjatoiveena oli jotain kevätvaatetta. Ottobre lehden numerossa 4/2007 oli söpö kääntötakki, jonka toteutin puolittain kierrätyskankaista. Vihreä kangas on uutena ostettua, oranssi kukkakangas on samaa lakanaa josta jo aiemmin tein Eerikalle hameen. Takista puuttuvat vielä napit, onneksi minulla on vielä roimasti aikaa metsästää niitä täydellisiä nappeja. Takki saa kaverikseen hauskan lakin kunhan keksin siihen jonkin piristävän idean.

1330111.jpg1330113.jpg

Isosisko muisti minua ihanalla itse piirtämällään kortilla, jonka aioin kehystää ja jos saan luvan niin käytän kuvaa blogini pohjassa, jos osaan.

1330118.jpg

Kortin mukana tuli ihana kierrätyskoru, joka on tehty posliinilautasesta, tämä pääsee minun kevät takin rintapieleen (kunhan se kevät koittaa)

1330121.jpg

Meidän Eerikallakin on maaliskuun lopulla syntymäpäivä, hän täyttää jo 4 vuotta. Hän toivoi lahjaksi päiväpeittoa. Neulovan nartun iki-ihanan tilkkupeiton inspiroimana aloin tekemään tilkkupeittoa, joka on jo aika hyvällä mallilla. Tilkut on kirjottu ja koristeltu ja jonoiksi ommeltu. Vielä tarvii ommella jonot yhteen, reunustaa ne, ommella tausta ja vanu, kantata reunat ja lopuksi tikata käsin. Onneksi minulla on melkein kuukausi aikaa. Kuvia otan vasta valmiista työstä.