Ihanainen Syyhyni alias Sisko Hartainen eli Lea laittoi minulle ihanan paketin:

1176677.jpg

Lea oli muistanut koko perhettä: Jammu sai Markuksen evankeliumin, sen hän kyllä oli jo lukenut (Johannes on lukematta), tytöt sai pienet paketit joissa oli tuoksusaippuat (lammas ja lehmä) ja minä sain suklaata ja IHANAA iglo-lankaa jonka syvin olemus on vielä arvoitus. Uskallan kokeilla kunhan saan jotain vinkkiä kuinka tuo käyttäytyy huovuttaessa. En pointe-tossut kiinnostaisi...

 

Alennusmyynneissä tuli käytyä. Etsin Emilialle eli pienemmälle prinsessalle kaupunkitakkia, mutta mieleinen oli alennuksen jälkeenkin pöyristyttävät 65e eikä kokojakaan ollut, joten lampsin takkikaupan naapuuriin kangaskauppaan ja ostin ruskeaa villakangasta ja ruskeaa tikkivuorta ja tein  tämän ihanuuden:

1176681.jpg

1176819.jpg1176815.jpg1176821.jpg

 

Takin kaveriksi sopii tämä Emilian joululahjaksi saama lakki:

1176700.jpg

Lakki on tehty Novita Huopasesta, malli on oma. Lakin vuori on ohutta fleeceä.

Viime aikoina lankalaatikkooni on tasaisesti tipahdellut vihreitä lankoja, ehkä uusi lempivärini(vaaleanpunainen on syrjäytetty!). Novitan Rose-lankaa ostin vihreänä pari kerää ja neuloin siitä itselleni Fifin:

1176712.jpg

Huivi on ihana kaulan ympärillä. Ihan ei meinannut kaksi kerää riittää, vähän suurempi olisi ollut kivempi.

Joululahjaksi sain villapaitalangat, jotka sain itse valita. Osti kymmenen kerää vihreää  SandnesGarnin alfa lankaa

1176719.jpg

Teen näistä Lumiprinsessan tapaista boleroa. Se oli kertaalleen jo melkein valmis, mutta onneksi sovitin ennen päättelyä! Malli oli huono ja jouduin purkamaan lähes koko työn. Parempi tehdä hyvä ja käyttökelpoinen kuin huono kaapin perälle pyörimään.