Kukaan minun lanka- ja kangasvarastoni nähnyt ei usko, mutta oli ihan pakko ostaa vähän lisää. Kun mitään sopivaa ei kaapeista löytynyt :) Syksyn koittaessa alkaa sormia syyhyttämään neuloa lapsille lämpimiä vaatteita ja ommella villakerrastoja. Koko syksyn olen kyttäillyt nettikauppojen valikoimista ihania merinivilloja, siinä pelossa että ne menee taas sivu suun. Yrityksistä huolimatta jäin nuolemaan näppejäni Majapuun valikoimissa olleista Leena Rengon suunnittelemista villoista. Happamia... vai miten se kettu sanoikaan. Onneksi luottokauppani Myllymuksujen valikoimista löytyi myös ihania villoja. Niiden laatukin on jo vuosia sitten hyväksi todettua.

100%25villaa%20002-normal.jpg

Juuri ennen postin lakkoa ehti pakettini saapua lähipostiini. Aivan ihania! Olen tänään silitellyt näitä ja miettinyt miten yhdistelisin. Kaikkia kankaita oli Myllymyksuilla leikattu reilulla kädellä, mustaa sain tilaamani 70cm sijaan yli 90cm.  Salmiakkikuvioisesta tulee ehdottomasti housut, ehkä Einolle.

100%25villaa%20003-normal.jpg

Lankakauppiaani Somikissa tarjosi tänään glögiä ja pipareita. Ihania lankojakin oli hyllyt pullollaan. Alpakkalankoja ostin Einon villatakkia varten, Vedosta yritän tehdä vanhaan neuleliiviini hihat.

100%25villaa%20005-normal.jpg

Villakankaiden kohdalla iskee tuttu pihistely-fiilis. En millään raskisi leikata kankaita.