Kiitoksia kivoista kommenteista. Niistä saa aina uutta intoa tehdä vielä jotain kivempaa.

Tiistaina suuntasin töiden jälkeen kaupungille, tunnissa kiersin lähes kaikki Oulun käsityöliikkeet ja jokaisesta jäi jotain käteen.

Löytöpalasta osti tikkivanua uusiin liiveihin. Lisäksi löysin alekorista vetoketjuja, niitä ostinkin sitten varastoon monta.

Taikapilvestä ostin ihanaa Myllymuksun apina-pul:a. Tarkoituksena olisi ommella muutamia lahjavaippoja. Meidän vaippailut on jo vaippailtu.

Somikista kävin kysymässä KnitPick's puikko settiä, jota he minun ehdotuksestani saattavat ottaa valikoimiinsa. Asia ei ollut vielä edennyt, joten ostin vain lankaa.

Marimekosta ostin vihreää "Mökki" kangasta ja "Karmiini" kangasta. Karmiiniin rakastuin ensi silmäyksellä. Ajattelin tehdä siitä isommalle tytölle kevättakin.

Kaupunkireissulta unohdin ostaa kuminauhaa, joten kävin vielä iltasella marketissa. Kuminauhan lisäksi mukaan lähti tummansinistä mamboa tarjouskorista. Anoppi tilasi niistä itselleen jo villatakin. Taitaa taas yksi Shalom cardigan hypätä puikoille.

Sinistä mamboa kahdeksan kerää ja keltaista lanetia kuusi kerää. Lanetista tulee esikoiselle villatakki.

Siskoni ihastui ompelemiini liiveihin joten se ratkaisi siskontytön syntymäpäivälahja pähkäilyn. Naapurin pojallakin on pian syntymäpäivät ja uskon hänenkin tykkäävän liivistä. Siskolleni on myös liivi leikattuna samasta kankaasta kuin omani.

Ihania liivejä tuli näistäkin. Toisesta sain silittämällä jo tikkivanut litistettyä. Kiireisellä ei ole edes aikaa säätää silitysrautaa. Lisäsin malliin kuminauhaa myös helmaan sivuille.

 

P.S. Tilasin muuten Tinttamarellistä ne puikot