Viikonloppu vierähti anoppilassa ja siellähän on tunnetusti hyvin aikaa neuloa. Pukinkonttiin tekeillä on kaikista langanjämistä(joita on PALJON) tällaiset sukat joihin malli löytyi Moda 6/2005 lehdestä. Lehdessä ne tosin oli polvisukat, mutta minä en jaksanut moiseen ryhtyä. Olisikohan sellaisille ollut edes käyttöä?

 

1020816.jpg

1020818.jpg

Myönnettäköön että sukat on vielä kesken, tämän pari on vasta alkutekijöissään ja kauhein homma on vielä edessä: Kuka kumma nämä oikein ajatteli päätellä? Kuvat lisäsin siksi että voisi sitten verrata kun saan ne valmiiksi ja höyrytän varret sileiksi, että kuinka hienoilta ne sitten näyttääkään tähän verrattuna. Muitakin vähän vastaavia jämälanka projekteja minulla on mielessä, mutta niistä sitten lisää jatkossa. Ostin muuten näitä ajatellen kolme kerää 7 veikkaa, yhdellekään ei oikeasti ollut sitten tarvetta. Eli se siitä lankakorin tyhjenemisestä.

Mummin, en kerro kumman, lahjapakettiin kääritään tämä Gardnierin Alpakka-langasta melkein Drops-sivustoilta löytyvällä ohjeella neulottu huivi. Siksi siis melkein tuolla ohjeella neulottu, että enhän minä osaa täysin ikinä ohjetta noudattaa, aina pittä soveltaa. Huivi saa vielä bambusilkki vuoren kunhan posti tuo Myllymuksuilta tilatut kankaat.

1020819.jpg