Perheen kasvaessa pitää välillä miettiä järjestelyt uudelleen. Minä pyörittelin ideaa pitkään mielessäni ja lopulta kesälomalla vaihdoimme kaikkien huoneiden paikkaa. Isot tytöt siirtyivät meidän vanhaan makuuhuoneeseen, Eino sai tyttöjen vanhan huoneen ja meille jäi se lyhin korsi, pikkuruinen entinen ompeluhuoneeni. Pikku hiljaa olen laitellut huoneita järjestykseen. Nyt on vuorossa Einon huone. Mainittakoon ettei Eino saa huonetta ihan kokonaan itselleen. Se on enemmänkin leikkihuone ja vähän vierashuonekin.Yövieraita varten huoneessa on 120cm leveä runkopatja. Otin siitä jalat irti, jolloin se toimii mutkattomammin myös leikkitilana.
Sängylle on tarkoitus kerätä paljon tyynyjä. Lisäilen niitä sitä mukaan kun löydän kauniita kuoseja. Taaimmaisena on Marimekon mustavalkoinen Kivet, soikea tyynyn kuosi on marimekon Meloni, kelta-valkopilkullinen on marimekon markiisikangasta. Etualalla on Finlaysonin Taimi-kangasta. Pitkulaisten tyynyjen sisällä on vieraspeitot.Einolla on sänkynä Muuramen Jolla, jonka löysin nettikirpparilta 60e:llä. Tyynyliinat ovat omaa tuotantoa, Finlaysonin kelta-valkoista Elefanttia ja musta-valkoinen puuvillasatiini on Marimekon jokapoika-raitaa, etualalla on marimekko-Conversejen mukana tullut kenkäpussi tyynynpäälisenä.
Ostin kesällä ystävältäni halvalla vanhan vaatekaapin. Aivan loistava kaappi huoneeseen jossa ei ole kiinteitä vaatekaappeja. Hieman valju vain. Sainkin heti idean että ostan hienon sisustustarran koristamaan kaappia. Sopivaa ei löytynyt, joten päätin taiteilla itse.Sinooperista löytyi värillistä kontaktimuovia, joista valmistui lippunauha ja ilmapallo. Uudet vetimet kaappi vielä kaipaa, pitää vain löytää ne täydelliset.Ikean lelulaatikosto on peritty isosiskoilta, vaaleanpunaiset laatikot korvataan varmaan vihreillä kunhan pääsen joskus Ikeaan. Puinen jakkara on tarkoitus maalata, kunhan keksin värin. Seinät on vielä tyhjillään. Seuraava tehtävä onkin taulujen kiinnitys ja joitakin seinäkoukkuja olisi tarkoitus laittaa huoneeseen. Verhokangas on jo hankituna, Anoppini löysi marimekon ystävämyynnistä täydellisen verhokankaan. En malta odottaa että saan kankaan käsiini.

Huoneen musta-valko-keltaiseen väritykseen päädyin jo kesällä, lopullisen inspiraation sain Kesällä kerran- blogista.


P.S. Otsikossa se jo tulikin, nukkumiseen ei juuri jää aikaa kun sisustelu vie mennessään.