Olohuoneemme sohva kului puhki. Voitteko kuvitella että kangas ei kestänyt kuin 9 vuotta ja n.30 pesua. Koska en ole löytänyt korjaustoimenpiteeseen sopivaa kangasta, levitin reiän peitoksi täkin. Sain samalla ihanan täkin käyttöön ja hieman keväistä väriä olohuoneeseen.

Löysin täkin vuosia sitten kirpputorilta, maksoin siitä peräti 7e. Luulen ettei minulla ole mitään kiirettä paikkailla sohvaa.

Nyt kaipaisin ideoita. Sain sinisen rahin ystävältä ja se kaipaisi uutta päälistä. Ikitahrat ja kissan kynsimät reiät eivät ole läheltä katsottuna kovin nättejä. Itse rahi sen sijaan on aivan ihana lisä sohvalla löhöilyyn. Minkä värisen tekisin tuosta?

Kuvat on otettu siivouspäivänä. Nyt meillä on ihan erin näköistä. Matto on rullattu sivuun, rahi on nostettu nurkkaan ja keskellä olohuoneen lattiaa komeilee punainen ämpäri. Arvasitte oikein. Oksennustauti rantautui meillekin. Ensimmäinen potilas on Eino, joka pienuudestaan huolimatta osaa hienosti yrittää ämpärille. Siitä huolimatta pyykkiä on kertynyt pestäväksi. Saapa nähdä koska pääsen taas käsiksi tilkkuihin.