Tasan kuusi vuotta sitten olin vielä lapseton ja kovassa työssä. Eerika syntyi kovalla työllä puoli yhdeksän aikaan aamulla. Nyt hän on jo kuusi vuotta! Joskus hän on niin iso tyttö ja joskus ihan vauva.

Syntymäpäivä sankari sai kertoa kaupunki kierroksella mikä olisi mieluinen lahja. Olin ihan oikeasti ajatellut ostaa jotain. Tyttö ihastui marimekolla kylpytakkiin, jonka hinta hirvitti. Päätin tietenkin tehä itte. Pyysin Eerikaa valitsemaan mieleisen kankaan marimekon valikoimista. Kotona olikin joustofroteeta sopiva palanen.

Kaava on muutaman vuoden takaisesta SK:sta. Muokkasin sitä sopivammaksi meidän sirolle tytölle. Huppu on vuoritettu unikoilla, taskut on saanut vaikutteita moonkidsin housuista.

Iltapuhteina väkersin kylpytakille kaveriksi meikkipussin Tildan kaavalla. Ompelin pussin kokonaan käsin. Vuorena on tikkivuori ja kukat tikkasin reunoilta käsin. Ihana pussukka. Itse olisin jo valinnut jotain muuta kuosia kuin tuota Unikkoa, mutta Eerika tuntuu pitävän siitä tosi paljon.

Juhlimme vasta huomenna, joten tämä päivä menee varmaankin uunin lämmössä. Kakkua ja jotain pientä pitäisi leipoa tarjolle. Taidan ostaa mahdollisimman paljon valmiina.