Elossa ollaan. Kiitos kun kannoitte huolta. Meille ei ole tulossa vauvaa, eikä työelämä ole vielä minua vienyt. Meillä asustelee sairas pieni poikanen jonka hoitaminen vei kaikki mehut minusta. Korvatulehdukset, refluksi sekä infektioastma pitää minut varpaillaan. Onneksi korvatulehdukset eivät äityneet kierteeksi asti, ne saatiin kuriin kun poikanen sai astmalääkkeet. Näistä lähtökohdista jatkan Puolivillaisen Plokin pitämistä. Olen kyllä saanut ommeltuakin monen näköistä, vain valokuvaaminen ja plokiin päivittäminen on tuntunut vaikealta.

Eino on ongelmista huolimatta kasvanut hyvin. Olen ommellut hänelle uusi puseroita. Nappilista on useimmissa paidoissa. Harjoittelemalla olen oppinut tekemään nappilistan hyvin, ensimmäiset yritykset olivat esittelykelvottomia:) Valkoisen paidan kankaat on ottobrelta, ruskea kroko-kangas ja sininen autokangas ovat Metsolasta. Vihreät velourhousut on ommeltu metsolan kankaasta.

Ystäväni lainasi meille vuosi sitten ihanan kantoliinan. Liina oli meillä melko ahkerassa käytössä viime kesänä ja syksyllä. Nyt ystävälle on tulossa vauva ja kantoliinalle käyttöä. Palautan liinan pienen lahjan kera. Valkoisesta joustofroteesta ommeltu haalari sai rintaansa marimekon omppukankaan inspiroimana velourtilkuista omenan. Omppukangasta oli vielä pieni palanen, juuri sopiva pieneen lakkiin.

Ihan yhtä pitkää päivitystaukoa ei ole enää tarkoitus pitää. Pian on esikoisen 8v. syntymäpäivä ja lahjaksi on tekeillä jotain aivan ihanaa!