Sain inspiraation anopin ystävältä, joka oli ommellut läjän upeita tunikoita kesäksi kaikista mahdollisista Marimekon kankaista. Minun oli pakko matkia. Suuntasin heti Marimekon alekankaiden kimppuun ja valitsin vihreän Kaivo-kankaan. Vuorikankaankin ostin. Kotiin päästyäni pistin kankaan pesuun ja ruhdyin kaavoitukseen. Paria olemassa olevaa kaavaa hyödyntämällä ompelin lankanakankaasta kokeilu kappaleen...

1785143.jpg

Malli osottautui loistavaksi joten seuraavana aamuna ompelin toisen...

1785153.jpg

Nämä ovat jo ryppyisiä, merkkinä siitä että niitä on paljon pidetty. Kuvaaja vain hukkateillä, joten en saanut niistä kuvia päällä. Ehkä seuraavaan jaksan ommella sen vuorenkin, johon kankaatkin on jo olemassa;) Tähän tunikaan sopii muuten loistavasti ne firestarter sukat, joita moni on käynyt kommentoimassa. Ihanaa lukea teidän kommentteja, kiitos. Löysin muuten lähes identtiset sukat eräästä blogista, jota en nyt saa mieleeni.

Edelliseen postaukseen vastauksena: Purkasin! Ja aloitin uudelleen, malli pysyi samana, mutta silmukat vähenivät radikaalisti. Puikoilla on siis February ladys sweater kuten niin monen muunkin puikoilla on ollut viimeaikoina. Pitsineuleosio on vain niin hitaasti etenevää, että hermot taitaa mennä. Ja Epäilys iskeä!

1785185.jpg

Loppukevennyksenä meidän iso tyttö (enkä oo pikku tyttö!) Ainolan puistossa.