Myllymuksujen ihanasta siili-merinovillasta ompelin Einolle villahaalarin syksyn lämpimiin päiviin haalariksi ja talven paukkupakkasille haalarin alle. Haalarin kaava on ottobren 3/2005 lehdestä, kypärälakin kaava oli muinoin Suuressa käsityölehdessä. Haalari on 80cm kokoinen, joten kasvunvaraa löytyy, vaikkakin epäilen että Einon kasvuvauhdilla se jää pieneksi ennen joulua. Malli on toista maata kuin siskonsa, mannekiinin hommat eivät kovin kiinnosta.

Haalarin alle on hyvä pukea pitkät villasukat. Malli on oma, kantapäähän kokeilin tiimalsia muokattuna, lyhennettyjen kierrosten jälkeen neljä kierrosta ympäri ja sitten tiimalsi toiseen suuntaan. Malli istuu vauvan jalkaan hyvin.

Salla, Hilla ja Sari muistivat minua tunnustuksella. Itse olen huono laittamaan tunnustuksia eteen päin mutta kiitos niistä!

Maija kyseli tämän takin kaavaa. Kuvatekstistä käykin ilmi että kaava on Ottobre Design lehdestä numerosta 6/2007. Ottobren netti sivuilta saa tilattua noita vanhoja lehtiä, myös kirjastoista voi ko. lehteä löytyä.