Ihanainen salainen ystäväni Hartaushetkestä (alias Sisko Hartainen) muisti minua paketilla.

1075831.jpg

Paketissa oli 7-veljestä raitalankaa, psalmi-jääkaappimagneetti ja ihana kortti.

Raitalanka tulikin sopivasti sillä sellaista juuri tarvin. Yksi idea on pyörinyt mielessä jo kauan ja sen toteutukseen tarvin juurikin raitalankaa. Kortissa oli vähän vinkkinä Siskon hekilöllisyydestä. Meillä on saman ikäiset lapset ja hiekkalaatikon reunalla voitaisiin tavata ihan livenäkin. Joku tästä läheltä se varmaankin on.

 

Anoppi oli löytänyt oman äitinsä lankavarastot. Martta-mummi on jo vanhainkodissa eikä enää osaa neuloa, joten minä perin säkillisen 7-veljestä lankoja. Mustaa ja kahta eri harmaata, sekä yhdet valmiit sukanvarret, kesken jääneet sukat.

Austermann Step-langasta tein Emilialle ohuen ohuet villasukat, halusin ehdottomasti testata kuinka se raidoittuu. Piti tietää ennen kuin alan omiani tekemään, jotta pystyn omista sukistani tekemään symmetriset.

1075836.jpg

Ystäväni, Emilian kummitäti tilasi minulta kaverilleen joulupakettiin pienen kestovaipan. Vauva syntyy tammikuussa(tai siis  laskettuaika on silloin) ja vauvan äiti oli ilmaissut kiinnostuksensa kestoiluun. Aion kirjoittaa pakettiin pienen ohjeistuksen vaippojen käyttöön jotta alku olisi helppo.

1075848.jpg1075845.jpg1075847.jpg

 

1075843.jpg1075844.jpg