Meillä on vielä kesä, sittenkin! Ihana auringon paiste innoitti kuvaamaan vihdoinkin Eerikalle neulomani villatakin. No, myönnetään! Se valmistuikin oikeasti vasta tänään, sillä napit ovat odottaneet inspiraatiota. Sen piti valmistua jo ystäväni häihin, mutta jostain syystä en ehtinyt vielä silloin saada sitä valmiiksi.

1827038.jpg

1827046.jpg

1827064.jpg

Malli on kevään Modasta, lankana Sublime baby merino silkki kasmir tai jotain sinne päin. Napit on päälystetty silkillä.

1827074.jpg

Myös pikkusiskolla on äidin tekeileitä ajalta ennen plokia. Virkattu takki kauneimmat käsityöt lehden ohjeella Anttilassa silloin myydystä violasta vai mikähän se nyt oli. Kuitenkin se kalliimpi versio niistä halppislangoista. Hamekin on aikoinaan Eerikalle tehty, mutta sille laiheliinille se oli hyvä kolmivuotiaana. Emilia melkein 2v. käyttääkin monia vaatteita jotka on siirretty suoraan isosiskon kaapista hänen kaappiinsa.

 

Kävin muuten tänään Toppilan kierrätyskeskuksessa katsomassa löytyisikö sieltä kivoja kankaita (=lakanoita tai verhoja). Yksi pieni tyynyliina ja äp-makuupussi lähti mukaani eurolla. Kierrätyskeskuksen ovella bongasin tutun näköisen takin. Olipas outoa törmätä livenä blogin kautta tuttuun ihmiseen.