Eino on jo 2v4kk ikäinen vauhtiviikari. Nytkin se leikkii että hengari on saha ja tuoli pitää korjata. Äsken se soitti "miehelle" että pitää tuoda työkone että saadaan korjattua.
Kasvanutkin hän on. Ainakin paitojen hihat jää pieniksi. Hoikkanen poika hän on kuitenkin, eikä mikään kaava sovi ilman muokkauksi. Paidan kaava on omani. Pohjana on joku Ottobren raglan-kaava, jota on muokattu kapeammaksi. Housujen kaavakin on alunperin ottobresta, mutta sitän on muokattu niin paljon ettei sitä enää samaksi tunnista.

Paidan kangas on Metsolan joustofroteeta. Raitojen sovittaminen raglansaumassa oli tuskainen työ, eikä se edes onnistunut kunnolla, jatkan harjoittelemista.
Housut on ommeltu iskän vanhoista housuista, haalistunutta, jäykkä college-kangasta. Luonto ei antanut myöten heittää alle vuoden vanhoja housuja roskiin vaikka ne kutistuivat pesussa 10cm. Enää ne ei onneksi kutistu. Housun lahkeita mietin kovasti. Jätänkö suoraksi, vai pujotanko lahkeensuuhun kuminauhan? Vai leikkaanko lyhyemmiksi ja laitan pitkän resorin? Talvella ne resorit vaan olis niin ylivoimaiset, mihin tällaiset leveät lahkeet tungetaan kun käytössä on pitempi vartiset kengät?Taskua mietin ja sen väritystä. Mietin että uskallanko yhdistää mustaa ja valkoista. Onko minulla kohta harmaata? Tästä kankaasta ei väriä varmasti irtoa, mutta entä muista mustista joiden kanssa näitä pestään?