Tulipas pitkä tauko Puolivillaisen päivittelyyn. Kaikkea olen kyllä tehnyt, mutta kamerat ovat oikutelleet. Paras kamerani patterit ovat lopussa, siis juurikin ne salaman patterit joita saa vain kamera liikkeestä. Tyttöjen digikamerasta oli akku ja muistitila loppunut ja videokameralla en osaa ottaa kuvia. No, kaikkia on kokeiltu ja jotain kuvia saatukin otettua.

Kesää on meillä odotettu kuumeisesti. Tyttöset haluaisivat jo kulkea paljain jaloin (tai edes niillä Iskän Brasiliasta tuomilla varvassandaaleilla) ja kesähepenissä. Eräänä päivänä oli hetken niin lämmintä että saimme otettua kuvia pihalla. Silloin ei edes vielä vihertänyt.

 

Nämä Metsolan apila-joustofroteesta tehdyt mekot olivat ikuisuusprojekti. Kankaan ostin joskus kevät talvella ja leikkasinkin heti. Eerikan mekon sainkin valmiiksi, mutta Emilian mekossa tuli pieni virhe joka lannisti minut pitkäksi aikaa. Sain lopulta otettua itseäni niskasta kiinni ja hurautin mekon loppuun. Minusta nämä on ihanat, mutta onkohan tummanruskealle joustofroteemekolle käyttöä kesällä?

Eerika on kasvanut viime keväästä varmaan 10 senttiä. Hän tarvii uusia vaatteita kipeästi. T-paita on ommeltu marimekon trikoosta ottobren creative workshop "parhaat t-paidat"-kaavalla. Hameen inspiraation sain Me and I-kutsuilla, heillä on mallistossaan ihanan vihreä trikoohame jonka malli oli pakko kopioida. Näitä taidan tehdä lisääkin.

Hameen kanssa sopii myös nämä raidalliset legginsit ja kukallinen t-paita. Molemmat ovat merimekon kankaista.

Piipahdimme kesäloman alkajaisiksi Rovaniemellä. Perinteitä kunnioittaen siellä pitää aina käydä Marimekolla kangasostoksilla. Niistäkin kankaista on jo tekeillä kesäisiä vaatteita.