Vaikka kestovaippoja on kuopuksen jäljiltä kaapit pullollaan, on tulokkaalle pitänyt ommella muutama uusikin. Keltainen ja valkoinen NB-sisävaippa on samalla kaavalla, koko ero johtuu valkoisen huonommista kuminauhoista. Molemmat ovat kokonaan bambujoustofroteeta. Oranssi on sisätaskuvaippa, sisäpintä bambujoustofroteeta, ulkopinta puuvillajoustista. Kaava on SK:n uusin vaippakaava S-koossa.

Keltaisessa ja valkoisessa vaipassa on kiinteina imuina kaksi kerrosta bambujoustofroteeta ja lapässä on kaksi kerrosta lisää, siis yhteensä 6 kerrosta. Vaipat ovat ihanan pehmoisia ja uskon että koko riittää aika pitkään, koska vaipoissa ei ole kiinnitystä, voi niitä kayttää vaikka imuna isommissa vaipoissa.

Vaippojen päälle pitää tietysti olla villikset. Valkoiset ovat ihanaa sublimen luomumerinovillaa, mallin bongasin jostain nettisivustolta, mutta en löydä sitä enää. Tummemmat villikset ovat Novitan Puroa, väriä en muista. Malli on näissä oma. Petyin tuon Purin väritykseen, sillä tuota tummaa, lähes mustaa oli kerässä mielestäni ihan liikaa.