Royal-Tuotteella oli vihdoinkin tilattavissa Ihanaa Paapiin suunnittelemaan Linnunrata trikoota. Tilasin kangasta vanhasta muistista yhden metrin, mutta en ollut huomannut että tyttöset on kasvanut. Pähkäilyä riitti kun yritin saada kankaan riittämään. Leikkasin ensin isommalle tytölle ja sitten jämistä nuoremmalle. Tuplahihat  ja leikkaussauma rinnan alla pelasti tilanteen.



Esikoinen on jo niin iso. Uudet kengät löytyi serkkuni vaimon La Diva- kenkäkaupasta kesällä ja niiden käyttöä on todellakin odotettu. Nyt kun syksy on tullut, niin kengät on varmasti aina jalassa kun annan siihen luvan.



Paidan hihat on hieman pussittavat ja kaulusta piristämään tein pienen aukon.



Emilian säärystimistä vielä tarkempi kuva. Nämä valmistuivat jo heinäkuussa. Minä en osaa neuloa kesäneuleita, joten aloitan talvineuleiden teon jo kesällä.



Säärystimien jälkeen minulle jäi into neuloa kirjoneuleita. Einon villatakki on on neulottu Nallesta ja woolista ihan hatusta vetäen.  Ihana takki siitä silti tuli. Ja Einon lakkikin sopii siihen loistavasti.



Syksy on ihanaa aikaa, silloin kun ei sada. Tänä syksynä murrettu oranssi ja sinapin keltainen inspiroivat väreistä eniten. Oma kirjoneule noista väreistä onkin jo puikoilla.